Sluiten

Bureau Zebrano

Het bureau is onderdeel van een serie in Zebrano hout speciaal ontworpen voor de inrichting van een directiekamer. De serie bestaat naast het bureau uit een vergadertafel en een dressoir. 

Het bureau heeft een afmeting van 220 cm lang bij 90 cm diep. Het werkblad bestaat uit 4 cm massief Zebrano hout. Aan één kant heeft het bureau een afgeronde hoek van geborsteld RVS die doorloopt in de grafietzwarte poot. De andere kant van het bureau steunt op een glazen poot voor een moderne uitstraling.

Voor extra zit- en werkcomfort is het bureau aan de onder- en bovenzijde van de zitzijde verjongd. Het hout is afgewerkt met een mat lak om het natuurlijk karakter van het hout zoveel mogelijk te behouden. De tekening van het Zebrano hout en de strakke afwerking van de meubels geven de serie een eigentijdse en chique uitstraling.

Terug naar het overzicht

Ruud van de Meeberg

Van jongs af aan is Ruud van de Meeberg geïnteresseerd in techniek en dingen zelf maken. Na acht jaar in het technisch bedrijfsleven te hebben gewerkt als innovatieve projectontwikkelaar besloot hij minder te gaan werken en ruimte te geven aan zijn creativiteit.

Hij deed een opleiding houtbewerking en zette zijn bedrijf Snijdthout op. Van hieruit werkt hij drie dagen in de week aan meubels en interieurs voor particulieren en bedrijven. Een mooie combinatie van werken aan innovatieve vraagstukken en creatief met zijn handen werken.