Sluiten

Dressoir

Een dressoir van Zebrano hout van 2,5 meter voor een directiekamer.

Het dressoir is onderdeel van een serie in Zebrano hout. Speciaal ontworpen voor de inrichting van een directiekamer. De serie bestaat naast het dressoir uit een vergadertafel en een bureau. De tekening van het Zebrano hout en de strakke afwerking van de meubels geven de serie een eigentijdse en chique uitstraling.

De inrichting van het dressoir bestaat uit legplanken en lades. De terugvallende donkere plint aan de onderkant (niet zichtbaar op de foto`s) geeft het dressoir een licht zwevend effect.

Terug naar het overzicht

Ruud van de Meeberg

Van jongs af aan is Ruud van de Meeberg geïnteresseerd in techniek en dingen zelf maken. Na acht jaar in het technisch bedrijfsleven te hebben gewerkt als innovatieve projectontwikkelaar besloot hij minder te gaan werken en ruimte te geven aan zijn creativiteit.

Hij deed een opleiding houtbewerking en zette zijn bedrijf Snijdthout op. Van hieruit werkt hij drie dagen in de week aan meubels en interieurs voor particulieren en bedrijven. Een mooie combinatie van werken aan innovatieve vraagstukken en creatief met zijn handen werken.