Sluiten

Eettafel

De eettafel is ontworpen op basis van de wensen van de klant: "Een massief eiken tafel van 2,2 meter lang met een modern strakke vormen een pure uitstraling dat aansluit bij het bestaande interieur van de kamer." Het resultaat is een tafel van Europees eiken met een zwart detail in het blad en afgewerkt met een matte lak waardoor de lichte natuurlijke houtkleur behouden blijft. 

De houten poten zijn in de kleur van de lijn in het blad gespoten, grafietzwart. De verjonging van het tafelblad aan de lange zijde geeft de tafel een moderne look en extra zitcomfort.

Terug naar het overzicht

Ruud van de Meeberg

Van jongs af aan is Ruud van de Meeberg geïnteresseerd in techniek en dingen zelf maken. Na acht jaar in het technisch bedrijfsleven te hebben gewerkt als innovatieve projectontwikkelaar besloot hij minder te gaan werken en ruimte te geven aan zijn creativiteit.

Hij deed een opleiding houtbewerking en zette zijn bedrijf Snijdthout op. Van hieruit werkt hij drie dagen in de week aan meubels en interieurs voor particulieren en bedrijven. Een mooie combinatie van werken aan innovatieve vraagstukken en creatief met zijn handen werken.