Sluiten

Salontafels

Het kleur van het houten blad van de salontafels is gekozen op basis van de inrichting van de particuliere klant. De combinatie van een RVS frame met de donker gelakte eiken bladen geeft een moderne en warme uitstraling.

De salontafels bestaan uit een geborsteld RVS frame van 700 mm x 600 mm x 450 mm (L x B x H) met een 38 mm opgedikt blad van eikenhout. Onder het frame zijn wieltjes met rem gemonteerd om de tafels eenvoudig te verplaatsen.

Het eiken blad is opgebouwd uit planken in de vorm van een raamwerk. Waarbij de planken in het midden in dezelfde richting zijn geplaatst met daar omheen een ‘lijst’. 

Terug naar het overzicht

Ruud van de Meeberg

Van jongs af aan is Ruud van de Meeberg geïnteresseerd in techniek en dingen zelf maken. Na acht jaar in het technisch bedrijfsleven te hebben gewerkt als innovatieve projectontwikkelaar besloot hij minder te gaan werken en ruimte te geven aan zijn creativiteit.

Hij deed een opleiding houtbewerking en zette zijn bedrijf Snijdthout op. Van hieruit werkt hij drie dagen in de week aan meubels en interieurs voor particulieren en bedrijven. Een mooie combinatie van werken aan innovatieve vraagstukken en creatief met zijn handen werken.