Sluiten

Vergadertafel Zebrano

De tafel is onderdeel van een serie in Zebrano hout speciaal ontworpen voor de inrichting van een directiekamer. De serie bestaat naast de vergadertafel uit een bureau en een dressoir.

De neemt in diepte toe van 80 cm naar 120 cm, en heeft een lengte van 250 cm. Het Zebrano blad is 4 cm dik en wordt gedragen door een metalen onderstel. De hoeken van het blad zijn afgerond en het gehele blad is verjongd aan de onderzijde. Het blad afgewerkt met een mat lak om het natuurlijk karakter van het houtenblad zoveel mogelijk te behouden. 

Terug naar het overzicht

Ruud van de Meeberg

Van jongs af aan is Ruud van de Meeberg geïnteresseerd in techniek en dingen zelf maken. Na acht jaar in het technisch bedrijfsleven te hebben gewerkt als innovatieve projectontwikkelaar besloot hij minder te gaan werken en ruimte te geven aan zijn creativiteit.

Hij deed een opleiding houtbewerking en zette zijn bedrijf Snijdthout op. Van hieruit werkt hij drie dagen in de week aan meubels en interieurs voor particulieren en bedrijven. Een mooie combinatie van werken aan innovatieve vraagstukken en creatief met zijn handen werken.