Sluiten

Wandkast barnwood

Op maat gemaakte wandkast van barnwood met stalen frame.

De kast heeft een open en industriĆ«le uitstraling. De onderkant van de kast bestaat uit drie compartimenten met legplanken, afgesloten met deurtjes met leren handgrepen. Het bovenste deel bestaat uit een stalen frame met massief eiken wagondelen. In dit bovendeel van de kast is een tweetal schuifpanelen geplaatst die een deel van de kast kunnen afschermen. 

De kast is op maat gemaakt met een afmeting van 2489 mm (b) bij 2595 mm (h). De bovenste legplanken hebben een diepte van 420 mm en het onderste kastdeel is 465 mm diep.

Terug naar het overzicht

Ruud van de Meeberg

Van jongs af aan is Ruud van de Meeberg geĆÆnteresseerd in techniek en dingen zelf maken. Na acht jaar in het technisch bedrijfsleven te hebben gewerkt als innovatieve projectontwikkelaar besloot hij minder te gaan werken en ruimte te geven aan zijn creativiteit.

Hij deed een opleiding houtbewerking en zette zijn bedrijf Snijdthout op. Van hieruit werkt hij drie dagen in de week aan meubels en interieurs voor particulieren en bedrijven. Een mooie combinatie van werken aan innovatieve vraagstukken en creatief met zijn handen werken.