Sluiten

Wandkast

Zwart berken betonmultiplex wandkast van bijna 4 meter lang en 2,20 hoog. De indeling van de kast is samen met de klant bepaald.

De kast is opgebouwd uit zwart berkenmultiplex. De glad zwarte vlakken en licht berkenhouten multiplex zijkanten zorgen voor een mooi contrast. Het onderste deel van de kast is gesloten met 6 deuren waarvan de middelste 2, onder het tv gedeelte, als klapdeur fungeren. 

De wandkast is aan de muur gemonteerd voor extra stevigheid. In de kast is rekening gehouden met nog te plaatsen lichtpunten waarbij de kabels uit het zicht geplaatst worden.

Terug naar het overzicht

Ruud van de Meeberg

Van jongs af aan is Ruud van de Meeberg geïnteresseerd in techniek en dingen zelf maken. Na acht jaar in het technisch bedrijfsleven te hebben gewerkt als innovatieve projectontwikkelaar besloot hij minder te gaan werken en ruimte te geven aan zijn creativiteit.

Hij deed een opleiding houtbewerking en zette zijn bedrijf Snijdthout op. Van hieruit werkt hij drie dagen in de week aan meubels en interieurs voor particulieren en bedrijven. Een mooie combinatie van werken aan innovatieve vraagstukken en creatief met zijn handen werken.